HVAD ER SINGLE EYELASH EXTENSIONS?

Teknikken med Eyelash extensions er enkelthår, der med en holdbar og ufarlig speciel lim påsættes enkeltvis på dine natur vipper. vi tager højde for øjenfacon, øjenomgivelser, ansigtsform og naturligvis din personlige smag inden vi påbegynder behandlingen.
Du får vipper med et komplet naturligt look. Vipper der både føles og ser ud som dine egne. Eneste forskel er den perfekte længe og fylde. Samtidig bliver du endda fri for alt besvær med mascara og kunstige vipper.
Din vippe cyklus er ca 35 dage hvorefter vippen udskiftes af en ny vippe, derfor er det nødvendigt med en opfyldning hver 2-3 uge for at vedligeholde dine nye smukke vipper. Ved længere tid kan en ny påsætning være nødvendig.


HYBRID EYELASH EKSTENSIONS


Hybrid eyelash ekstensions er en kombination af både klassisk & Avancerede russisk Volume Lash teknikker. Vi vil sige det er “midt på vejen” for dem, der ikke kan beslutte, hvilke sæt er bedst.
Volume viften består af 2 – 8 syntetiske vipper hånd skabt til en øjenvippe vifte og påsættes til hver naturlig øjenvippe. Denne metode resulterer i en fuld, voluminøs look.
Klassisk metoden består af en syntetisk vippe der påsættes enkeltvis på dine natur vipper.

Et komplet sæt af Hybrid Lashes kan tage alt fra 2 – 3 timer afhængigt af det ønskede resultat. Har du prøvet Single vipper men ønsker mere fylde? Har du store mellemrum mellem dine øjenvipper pga. kemo /sygdom. Så passer denne vippe teknik perfekt til dig.