MAKEUP

Fordelene ved Mii Cosmetics makeup findes b.la. i renheden baseret på 100% rene mineraler, Mii Cosmetics er en komplet makeup serie med mange farverige produkter som er holdbare, pigmenteret og plejende.

Mii Cosmetics er helt fri for konserveringsmidler, parfume, emulgatorer, mineralolier, kunstige farvestoffer, parabener eller andre kemiske stoffer som kan give sensitiv eller uren hud. Produkterne er ikke testet på dyr.

Læs meget mere om Mii Cosmetics under produkt feltet.

Jeg vælger altid makeup, efter din alder og hudtype. Sammen, lægger vi en plan for farver og resultat. Eksempelvis tøjvalg.

Den gamle regel om, at du enten skal fremhæve din mund eller dine øjne, gælder stadig! Det betyder, at hvis du vil have sexede smokey eyes, er det pænest med en diskret lipgloss eller læbestift.

Vil du have knaldrøde læber, så vælges en mere diskret øjenmake-up. Der er mulighed for at få sat kunstige vipper på i forbindelse med dit look.

Fest Makeup/ Aften makeup til den store fest

Ønsker du intense øjne til dit look? Kustige vipper kan varmt anbefales til fest/ aften makeup.

Kr. 550,-

Vippesæt
Kr. 120,-
BOOK

Personlig Makeup kursus

Er det vanskeligt for dig at finde de farver der passer til din hudtone samt øjenfarve? Jeg tilbyder hermed 60 min skræddersyet Makeup kursus til dig der brænder for at lære smukkesering af dit ydre.

Kr. 650,-
BOOK

Brude Makeup inkl. prøve Makeup

Når du skal være den bedste udgave af dig selv, hvad enten du er til glitter og glimmer eller et mere naturligt look. Her får du en makeup, der fremhæver din naturlige skønhed, holder hele dagen og tåler både tårer, kram og kys.

Kr. 1.199,-
BOOK