Trådbehandling/Threading

Et tyndt (bomuld eller polyester) tråd fordoblet, der rulles over områder af uønsket hår. I modsætning til pincet , hvor enkelt hår trækkes ud ét ad gangen, kan Threading fjerne korte rækker af hår.

Threading giver mulighed for en mere veldefineret og præcis form og kan skabe bedre definition for øjenbryn. Det anvendes også som en metode til at fjerne uønsket hår på hele ansigtet og overlæben området, Threading sætter gang i blodcirkulationen i området, hjælper huden at komme af med sine affaldsstoffer samtidig er den skånsom og uskadelig for huden.

Threading er ikke en god metode til at fjerne hår på arme eller ben, som håret i disse regioner er typisk ret grov, og der er for meget at fjerne.

Overlæbe / hage

Kr. 200,-
BOOK

Hele ansigt

Kr. 400,-
BOOK

Hårfjerning M. Voks


Uønsket hårvækst fjernes ved skånsom voksbehandling, og der anvendes nøje afstemte produkter under hele behandlingen. Området for behandlingen afrenses med desinficerende creme inden voksbehandlingen. Behandlingen afsluttes med hårvæksthæmmende mousse på det behandlede område. Hårene skal minimun skal være 0,5 cm lange og MAX 1 cm.

Helt ben- inkl. hår på tæerne

Kr. 650,-
BOOK

Underben- til og med knæ & inkl. hår på tæerne

Kr. 500,-
BOOK

Bikinilinje / Tanga

Kr. 250,-
BOOK

Armhuler

Kr. 300,-
BOOK

Helt ben inkl. bikini og hår på tæerne

Kr. 700,-
BOOK

Arme

Kr. 300,-
BOOK

Overlæbe / hage

Kr. 200,-
BOOK

Mave

Kr. 250,-
BOOK

Bryst

Kr. 550,-
BOOK

Hel Ryg

Kr. 550,-
BOOK

Halv ryg / lænd / skulder

Kr. 350,-
BOOK

Voks af ører

Kr. 150,-
BOOK