BRYN-STYLING & VIPPER/ LASH LIFT

Bryn styling (Retning af bryn)

Inkluderer kort konsultation, opmåling og formning af dine bryn med voks, tråd og pincet, samt klipning efter behov.

Kr. 250,-
BOOK

Farvning af vipper

Er du mand/ kvinde så vil vippefarvning gør underværker for dit ansigt, efter blot 20 min vil du opnå mere facon og intensitet i dine øjne. I 3 uger kan du være uafhængig af mascaraen, vi kan optimere intensiteten og få vipperne til at syne længere med permanent vippebuk eller blot vejlede dig i hvordan du selv bruger en vipperbukker.

Kr. 250,-
BOOK

Farvning af bryn

Juster din øjenbrynstone med en unik sammensat øjenbryns farve. Denne behandling er uundværlig for dig der har grå hår, lyse blonde bryn, eller blot ønsker at markere dine øjenbryns form.

Kr. 250,-
BOOK

Den ultimative kærlighed til dine bryn
(Farvning af bryn samt retning)

Inkluderer kort konsultation, opmåling og formning af dine bryn med voks, tråd og pincet samt klipning efter behov, nøje udvælger jeg den helt rigtige øjenbrynstone der passer til din hudtone og hårfarve. Behandlingen kan afsluttes med en naturlig optegning af dine bryn og oplæring i hvordan du selv kan indramme dit ansigt med de perfekte bryn derhjemme.

Kr. 350,-
BOOK

Golé’s magiske præg på dine øjenparti
(Farvning af vipper og bryn samt retning)

Ønsker du naturligt løft til dine øjenparti på under 30 min? Den ultimative behandling til dig der ønsker at fremhæve dine naturlige træk, indramme dit ansigt og gør makeuppen mindre nødvendigt, den optimale behandling til dig der skal på ferie eller har en travl hverdag. I denne behandling får du den helt store pakke til dine øjenparti som inkluderer kort konsultation, jeg opmåler og designer dine bryn så de passer morfologien i dit ansigt, jeg former dine bryn med voks, tråd og pincet, samt klipning efter behov, jeg sammensætter en farveblanding til dine øjenbryn som vil matche din hudtone og hårfarve nøjagtigt. I den tid får du lov til at ligge med vippefarve for at vi kan få de mørke vipper vi ønsker. Vi slutter af med en plejende øjencreme.

Kr. 450,-
BOOK

Lash Lift

Lash Lift er for den, som er træt af at bruge vippebukker og foretrækker en mere naturlig måde til at få vipperne til at syne længere på. Vi kan semi-permanent, bukke dine naturlige vipper, som vil holde i op til 6 uger Farvning af vipper kan kombineres med Lash Lift så slipper du for at have mascara på hvis du øsnker et naturligt look.

Kr. 450,-

Lash Lift inkl. farvning af vipper

Kr. 550,-
BOOK